Dagens madpakke

Sommerferien er slut, hverdagen banker på døren, og mange forventningsfulde børn er sendt af sted til første skoledag efter ferien.

Tasken er pakket, blyanterne spidsede og madpakken smurt. Måske tænker du, at lige præcis i dag, og i det hele taget i denne uge, bør madpakken være sublim – og virkelig vise at du har fuldstændig styr på overskuddet i ferien. Det kan den også sagtens være. Jeg synes dog, at det vigtigste ved madpakken er, at den er lavet af kærlighed. Den madpakke jeg har givet Filippa med i dag, er absolut ikke fancy. Den er så enkel som den kan være, og det er sådan hun bedst kan lide den.

Dagens madpakke6.png

Man kan nu nå langt med et par flade klemmer, et æg + frugt og grønt. Rugbrødet er det nemmeste i denne sammenhæng, det er hurtigt smurt. Det er tilbehøret der er det sjove, og som kan varieres i det uendelige. I morgen får hun grove pizzasnegle med + frugt og grønt.

Hvad har I givet jeres barn med i dag? Hvordan ser jeres egen madpakke ud? Skriv endelig! Det vil bare være så hyggeligt. 🙂

Rigtig dejlig mandag til jer, og til jeres dejlige børn 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s