Snobrødsdej forvandlet til to lækre brød

I søndags holdt vi fødselsdag for Filippa og én af hendes klassekammerater. Vi havde planlagt at lave bål, så jeg stod tidligt op for at lave dej til Snobrød. Den kunne heldigvis bare stå og hæve, og så ville vi kunne gøre bålet klar, når det passede ind i programmet. Men børnene havde det bare så sjovt, og hyggeligt ved “bare” at lege sammen, at det var helt overflødigt med bål.

gocart.png

Drengene (og enkelte piger) var helt opslugte af at køre go-cart, og plads var der nok af

Så der var slet ikke stemning for at lave bål. Derfor havde jeg en ordentlig skålfuld snobrøds dej med hjem igen. Om aftenen slog jeg to store brød op, og bagte dem ved 250 grader i ca. 15-20 min. Eller rettere: Forvarm ovnen til 250 grader, drys brødene med mel og sæt dem ind. Skru straks ned til 230 grader og bag dem færdige. Så får de nemlig den lækre, sprøde skorpe, som jeg så godt kan lide.

De blev helt vildt lækre, og det er absolut ikke sidste gang, at jeg bruger den opskrift til at bage brød af. Det var rigtig skønt med hjemmebagt brød mandag morgen 🙂

snobrøds brød.png

Opskriften på selve snobrødsdejen finder du her: Snobrød

Rigtig god onsdag til jer alle 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s