Kyllingesalat

Jeg bliver så glad, når jeg får opfordringer fra jer, om at udgive opskrifter på noget I mangler til jeres madpakker. Det synes jeg er rigtig sjovt at gå i gang med. Så skriv endelig, hvis der er noget I mangler opskrifter på – så vil jeg glæde mig til at gå i køkkenet og eksperimentere mig frem. 🙂

Pålæg er noget vi stort set alle bruger næsten hver dag. Men der er så meget snak om alt det knald der bliver puttet i de pre-fabrikerede pålægs typer, som vi kan købe i supermarkederne. Derfor synes jeg, at det er super relevant at lave nogle indlæg omkring det, og hvad vi kan gøre i stedet for.

Her har jeg fundet frem til en rigtig god kyllingesalat, som ikke løber ud af sandwichen og som ikke drypper ned i skødet, når man sætter tænderne i den. De salater der findes i køledisken er for det første alt for dyre, deres indhold er ikke meget værd, og sundheden kan man kigge langt efter. Så nu har jeg eksperimenteret mig frem til en, synes jeg, rigtig lækker og velsmagende kyllingesalat, som strutter af sundhed og gode vitaminer. Der er ingen e-numre i, kun gode og friske råvarer.

kyllingesalat3.png

Opskriften er såre simpel, og jeg har valgt at fokusere på at få masser af proteiner og grøntsager med, samtidig med at det skal smage fantastisk. Håber I kan lide den 🙂

Opskrift:

Rester af kylling fra aftensmaden

1 mellemstor broccolibuket

1/4 gul peberfrugt

1 håndfuld rucola blade

2 spsk. skyr

Lidt sennep (Smag dig frem)

Evt. lidt citron

Skær grøntsager og kylling helt fint og læg det i en skål. Bland skyr, sennep og evt. lidt citron sammen – smag til, så du får den konsistens og smag, som du bedst kan lide. Du behøver ikke at putte krydderier i, da både rucola og sennep har god smag i sig selv – men du kan sagtens putte lidt basilikum og peber i, det bliver den ikke ringere af. Hæld dressingen over grøntsagerne og bland godt.

kyllingesalat2.png

Kan gemmes i køleskabet i et par dage, så du har til et par dages madpakker.

TIP! Du kan sagtens erstatte kødet med både hamburgryg, flæskesteg eller anden form for kød, som du har fået til aftensmad dagen inden. Grundopskriften på dressing og grøntsager kan sagtens bruges til mange andre slags kød.

østersøen2.png

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s