Pizzamuffins

De fleste børn er vilde med pizza, og pizza muffins er ingen undtagelse. De er super enkle og nemme at lave. Så hvis du vil have en nem, men lækker frokost i weekenden, så tag børnene med i køkkenet, og fremtryl disse hyggelige pizza muffins sammen med dem. Lav evt. en større portion, så der både er til frokost, og til madpakker. For de har det med at forsvinde som dug for solen. Herhjemme er de blevet et mega hit til madpakken.

pizzamuffins.png

Opskrift til 12 muffins

2 æg 2dl. Mælk

1 spsk. Olivenolie

200 g. skinkestrimler

100 g. revet ost

150 g. hvid hvedemel

50 g. hvedemel

2 tsk. Bagepulver

½ tsk. Salt

Bland først æg, olie, mælk, skinke, og ost i en skål. I en anden skål kommer du mel, bagepulver og salt, og blander det sammen. Til sidst hælder du de tørre ingredienser op i skålen med de våde ingredienser og rører det godt, så der ikke er klumper i. Find muffins forme frem, og fyld 12 forme med dej. Sættes direkte i ovnen. Det er fordelen ved bagepulver, at der ikke er nogen hævetid.

Bages ved 200 grader i 15-20 min.

TIP! De er super nemme at transportere, og er gode at have med på langtur, på picnic, i ZOO, og i den daglige madpakke. Har du en pose af dem i fryseren, er den nem at snuppe med i farten, når tiden er knap.

TIP! Nogle af muffinsene har jeg drysset lidt oregano over, men ikke alle. Min datter kan ikke lide krydderier, og derfor har jeg udeladt dem. Men prøv dig endelig frem, med de krydderier din familie kan lide. Du kan også lave dem med madrester, af kylling og masser af grønt. Det er en rigtig god ”Tøm køleskabs ret” denne her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s