Kanel cupcakes

I sommers fik vi den lækreste kanelkage, hos vores fætter, Markus, som selv havde bagt den. Jeg fik bagt den igen her til formiddag, til vores café i kirken. Da jeg havde fyldt bradepanden med dej, var jeg lige ved, at sende den tiloversblevne dej, ud på den sidste rejse gennem skraldespanden. Men så kom jeg til at tænke på, at jeg jo kunne udnytte dejen i stedet for, ved at bruge små cupcakes forme. Så her er de små kanel cupcakes, der lige passer til en lille mundhapser i madpakken, som en dessert til fredag. Det er altid godt at markere at en god uge er omme, og om lidt starter weekenden.

kanel cupcakes.png

Selvom opskriften allerede ligger på bloggen, så får I den lige én gang til. Opskriften svarer til en bradepande, og ca. 11 cupcakes.

800 g. mel

700 g. sukker

4 tsk. natron

4½ tsk. kanel

250 g. smeltet smør

1 L. kærnemælk

Bland alle de tørre ingredienser sammen i en stor skål. Tilsæt til sidst kærnemælk og den smeltede smør. Røres rigtig godt, indtil der ingen klumper er tilbage, og dejen er ensartet.

Bages ved 200 grader i ca. 45 min.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s