Lillejuleaftensdag

Så er det endelig ved at være. I morgen går det løs, og i dag er vi alle i gang med de sidste juleforberedelser. Anden er stegt, de sidste havregrynskugler og romkugler er lavet, og juletræet er pyntet. Til aftensmad bliver der serveret risengrød, hvoraf resten bruges til risalamande i morgen. Uh, det er hyggeligt.

Her er lige et par glimt fra vores ”lillejuleaftensdag.”

fyldte hindbær

Jeg ved godt det ikke er sæson for hindbær nu, men jeg kunne ikke modstå disse lækre bær i butikken. Jeg fik den idé at smelte noget nougat, og putte det indeni hindbærerne. De blev altså imponerende lækre. Jeg skulle have købt dobbelt så mange hindbær, men da de ligger i den dyre ende af skalaen, valgte jeg kun én pakke. De er dog hver en øre værd i smag.

jule romkugler  jule romkugler2

Maja gik i gang med at lave en jule edition af vores hjemmelavede romkugler. Opskriften kan ses under oktober. De blev serverede til eftermiddags kaffen, og smager himmelsk til en god kop te.

juletræ2

Juletræet blev pyntet, og mange af minderne som tilhører de enkelte ting, blev vendt endnu engang. Det er så hyggeligt, når børnene genkender pynten, og har en bestemt historie der knytter sig netop til denne ting, som de enten selv har lavet, eller har fået af…

Så nu mangler vi bare en gang oprydning, og så er vi klar til at julehygge med risengrød, julekalender og godter i aften.

Håber I får en god aften.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s