Kære Læsere

En lille advents og december hilsen til dig.

Årets skønneste måned er snart på vej. Sneen er der desværre ikke endnu, men imens vi håber, så nyder jeg billederne og minderne fra sidste år (de få dage det varede).

krukke på trappe

Jeg glæder mig rigtig meget til at gå og julehygge her i december. Denne måned er indbegrebet af hygge, hvis vi altså forstår at smide juleræset af os. Det er slet ikke så nemt, men jeg har bestemt mig for at ordene: ”Hygge” og ”nærvær” er de vigtigste ord denne december, og jeg glæder mig. Jeg glæder mig til at stå af ræset, og til at mærke julefreden og glæden ved det nære og det enkle. Jeg glæder mig til at gå i skoven og finde sjove kogler, grene og mos til årets dekorationer. Jeg glæder mig til at lege drillenisse i Filippas madpakke, og på hendes værelse 😉 og jeg glæder mig til at smide benene op i sofaen en hylende, stormende eftermiddag med en god kop varm chokolade, dyner og en skøn julefilm, sammen med Henrik og Filippa.

Snegren.png

For mig er juletiden lig med tid til familien, og til at gøre status over det år der er gået. Hvordan gik dette år egentlig, nåede jeg de mål jeg satte mig, og hvilke mål vil jeg gerne nå i 2015?

Men hvorfor er det egentlig vi fejrer jul? Når alle julepakker, julepynt, guf og guiarlander er pillet væk, hvad er der så tilbage? Hvad er kernen i julen, og hvor gemmer værdierne sig i alt det materialistiske?

Disse ting forsøger jeg at give dig nogle svar på i løbet af december. Jeg vil komme ind på:

– Traditioner og værdier

– dekorationer og adventskrans

– ting du kan lave med børnene

– ideer til juleindpakning

– ideer til bedsteforældre julegaver

– lækre jule opskrifter

– og meget andet.

Alt i alt så glæder jeg mig til at dele julehyggen med dig. Jeg håber også at du har mulighed for at trække stikket midt i juleindkøb, arbejde, børn og alt det andet som skal passes. Husk at der også skal være tid til dig, og til det du godt kan lide. ❤

solsort i sne

Må Julefreden sænke sig i dit hjem. Jeg vil ønske dig og dine en rigtig varm, og glædelig julehøjtid.

Mange kærlige hilsener og tanker

Berit

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s