Supersalaten

supersalaten

Denne salat biksede jeg sammen i aften, hvor vi skulle have fiskefrikadeller. Jeg havde nogle nye kogte kartofler til overs fra de sidste par dage, som skulle bruges. Det kom der denne opskrift ud af. Jeg har valgt at kalde den for “Super salaten” fordi den er smækfyldt med de skønneste farver, vitaminer og smag. Det er en salat jeg i den grad kan blive forfalden til. Den smager fantastisk sommerlig, og jeg ville elske at have den med i madpakken med et groft flute til. Mums den er god. Den smagte også fortræffelig til fiskefrikadellerne, og vi behøvede intet andet tilbehør.

Mængden af de forskellige grøntsager er på slump, så tag hvad du har og brug endelig alle de grøntsags rester du kan finde. Det er en rigtig god måde at komme af med resterne på det her.

1 stor gulerod

1 rødbede

Bredbladet persille (alm. kan sagtens bruges)

Hovedsalat

Squash

Cherry tomater

Grønne asparges

½ granatæble

Mozarella ost i kugler

Nye kartofler (kogte og kolde)

Find skærebrættet frem, skær grøntsagerne som du ønsker, bland dem og servér dem i et fad. Kan sagtens serveres som eneste tilbehør. Vi manglede hverken pasta, kartofler eller andet. Det vil også smage super godt til grill, til kylling osv. Prøv dig frem, og find din egen yndlings version.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s